WP_20160210_19_02_40_Pro.jpg

Kuusiston Tiina suositteli Control Unleashed -kirjaa. Olin mukana yhteistilauksessa, ja kirja saapui eilen. Kyseessä siis joululahja itselleni. Ehdin lukea ensimmäisen luvun, ja en kadu kirjan hankintaa. Harjoitukset ovat ideoitu koirille, joilla on ongelmia pärjätä agilityryhmissä. Agilitykoulutuksissa keskitytään lajiin, ei perustaitojen hankkimiseen. Itseäni ei agility sinällään kiinnosta, mutta Marvin on helposti kiihtyvä koira, joka tarkkailee ympäristöä herkeämättä. Roni taas paineistuu helposti eikä tunne oloaan turvalliseksi. Olen kyllä mennyt kummankin kanssa huimasti eteenpäin, mutta kirja on kuin meille tehty.

Jirka Vierimaa käyttää tuossa kirjassa esiteltyjä ideoita. Kehun taas kerran leiki ja pelaa -kurssia: http://vainonk.vuodatus.net/lue/2015/04/leiki-ja-pelaa-kurssi-osa-2-tekstit-puuttuvat

WP_20160210_19_03_41_Pro.jpg

Lisäksi saimme joululahjaksi ewokki-dvd:t. Tilattu tosiaan jo ennen joulua, mutta ehtivät vasta joulun jälkeen perille, ja sitten Tero oli Norwickissä. Postitti ne siis nyt. Ewokit ovat ihania, mutta elokuva on hidastempoinen ja erikoistehosteet lähinnä koomisia.

WP_20160209_19_20_21_Pro.jpg

Teemu nauttii villakoirien seurasta. Dobopalloa voi käyttää näinkin.

Ilalla tuli ikäviä uutisia treenihallin suhteen, toivottavasti jokin ratkaisu löytyy. Novan toko alkaa kuitenkin vasta myöhemmin.