Kesäloma on alkanut ja viikko on jo ehtinyt kuluakin.  Olimme viikonloppuna tekemässä Kurulle verijälkeä ja sunnuntaina  ajamassa sen. Kuru suoriutui hyvin, mutta ilma oli todella kuuma ja hiostava, huili välillä järkevästi sammaleissa.

Olen käynyt koirien kanssa Selkätien maastoissa lenkillä. Painavat tunnin verran metsässä vapaana. Lisäksi Marvin on käynyt muutamana päivänä uimassa ja olemme opetelleet vientiä. Periaatteessa toimii, mutta koekunnossa liike ei ole. Maanantain treeneissä otimme oman veneen ja uhrin. Osaa nämä hyvin ja luotettavasti. Hiukkasen empii rantaan menon kanssa, kun olen itse veneessä. Vientiä en edes kokeillut.

Olemme itsekin käyneet uimassa päivittäin ja Teemuhan oli uimakoulussa.

Lisäksi kävimme Tallinnassa tiistaina ja keskiviikkona. Olin virallistamassa Viron ensimmäisen vesipelastuskouluttajan Aili Kivinurmen.

Olimme viikonloppuna mökkeilemässä ja Teemu sai kalan! Nova oli yökylässä Lauralla.

Maanantaina vepessä otin vain uhrin haun ja se onnistui täydellisesti eli Marvin palasi heti rantaan ja tolppien väliin. Emme tehneet muuta, sillä yksi tavoite on saavutettu eli palaa rantaan.

Olin tiistaina 11.6. tuomaroimassa Helsingin vepekokeessa ja Marvin oli mukana. Kävimme Rajasaaren koirapuistossa juoksentelemassa. Otin kokeissa tauolla tolppien väliin palaamista ja kokeen jälkeen toisen veneen haun. Matka oli suht lyhyt, mutta vei rantaan eikä palanut pyörimään minun luokseni. Ei hahmottanut heti köyttä, pitää treenata liikettä ensi treeneissä. Laura oli Novan kanssa agissa Sepon treeneissä. Nova matkusti vieraassa autossa vieraan koiran kanssa ja käyttäytyi kuulemma hyvin. Olivat jatkaneet keinulautaa ja opetelleet valssi-ohjausliikettä.